علی اکبر اقاجری

تولد :
02 شهریور 1338
وفات :
04 اردیبهشت 1400
مذهب :
شیعه
کشور :
ایران
استان :
تهران
شهر :
تهران
نشانی آرامگاه :
بهشت زهرا

یادبود علی اکبر اقاجری

علی‌اکبر آقاجری، عکاس گردشگری و ایرانگردی، پس از حدود ۴۵ سال فعالیت در این حوزه، در اثر ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.

آگهی‌های ویژه تسلیت

متن اعلامیه علی اکبر اقاجری

حاصل فعالیت‌های این عکاس در حوزه ایرانگردی کتاب «ایران سرزمین شکوه و زیبایی‌ها» بود که با هزینه شخصی خود تصویری بکر از ایران را به نمایش گذاشت. از ویژگی‌های این کتاب، بخش راهنمایی بود که بر اساس تجربیات ایرانگردی عکاس برای مخاطب به همراه داشت.

این عکاس در سال‌های پایانی عمر خود مورد بی مهری اهالی فرهنگ قرار گرفت و هزینه‌های چاپ کتاب «ایران سرزمین شکوه و زیبایی‌ها» مشکلات فراوانی را به این عکاس تحمیل کرد.

وی در سال‌های پایانی عمر خود در مصاحبه‌ای گفت: سال‌ها برای هنر این سرزمین تلاش کردم. از مناظر و فرهنگ‌های مختلف کشور عکاسی کردم. در نهایت آمدم کتابی با عنوان چکیده زحمات منتشر کنم. به من گفتند که کتاب را چاپ کن، بعد بیا از تو حمایت کنیم. ولی در آخر فقط ۵۰ نسخه از من خریدند. اکنون آنقدر فشار عصبی تحمل کرده‌ام که دیگر توانایی راه رفتن ندارم!

بنر‌‌های تسلیت علی اکبر اقاجری

پیام‌های تسلیت علی اکبر اقاجری